Cserháti Zsuzsáról mesél és énekel Fehér Adrienn

November 12-én, a Gourmet Színházhajón Titkok és érzések címmel zenés estet láthatnak Cserháti Zsuzsa dalaival. Az legendás énekesnőről és a produkcióról Fehér Adrienn, az előadás főszereplője mesélt.

Egyszerű történetek, hétköznapok, megszokások, váratlan találkozások.
Ez nem más, mint az élet.
Számlák, gyerekek,szinkron, próba, fellépés, tudio, utazás, haj, ruha, smink....
Kora reggel karikás szem, legörbült száj, íme az alkotó, az ember, az Énekesnő.
Egy másodpercnyi szembenézés önmagunkkal.
Titkok és érzések.
Ilyen volt Cserháti Zsuzsa élete is?
Ez az este színházi előadás formában tart elénk egy tükröt, amely a művész élet „titkos" világába ad egy kis betekintést...
Örüljünk vagy irígykedjünk egymást sikereinek? Vagy csak nézzünk szembe Önmagunkkal?
Erről szól Cserháti Zsuzsa dalainak nagy többsége is, és az előadás, amit hitelesen egy hozzá nagyon közelálló énekes utódja, Fehér Adrienn visz színre. – írja ajánlójában a Gourmet Színházhajó.

 

 feheradri2

 

Az est főszereplője Fehér Adrienn elmesélte, annak idején egy magazinban megjelent cikk kapcsán terjedt el, hogy ő Cserháti Zsuzsa utódja.
"Az újság riportot készített legendás művészekkel, közszereplőkkel – mások mellett Törőcsik Marival, Vitray Tamással – akik ebben az interjúsorozatban nevezhették ki "utódjukat", Cserháti Zsuzsa engem választott. Leírhatatlan, amit akkor éreztem, hatalmas megtiszteltetés, a pályám elején jártam, ő volt a példaképem. Az, hogy később a munkakapcsolatunkból barátság lett, meghatározta és most is meghatározza a karrieremet és tulajdonképpen a mai énemet is. Átformált a kapcsolatunk, tudatosabbá váltam általa, a felnőtté válás útjára léphettem." – avatott be a színésznő.

 

Fehér Adrienn elárulta, a november 12-i est első részében saját magáról mesél majd.
"Egy nőről, Fehér Adriennről mesélek, aki folyamatosan rohan egyik fellépésről a másikra, harcol a hétköznapi teendőkkel, anyaként is helyt áll és ebben az őrült tempóban keresi önmagát – sokan élünk így, tudom. Megpróbálok rávilágítani az egymásra odafigyelés fontosságára és arra is, hogy sokmindenre sajnos csak akkor döbbenünk rá, amikor elmegy valamelyik szerettünk, ismerősünk... Az első felvonásban hangsúlyt kap, hogyan tudok ebben a feszült helyzetben felkészülni és milyen titkok jutnak közben eszembe. A végére - és nem csak képletesen - megérkezem, pont egy Cserháti Zsuzsa estre. És akkor egy fontos titkot el is árulok: minden ami pórzában megszólal, az egy-egy Cserháti dalszöveg. Márkó Eszter ezen az ötleten dolgozik hónapok óta és rendezi az előadást."

 

A színésznő szerint Cserháti Zsuzsa dalai az életünkről, vágyainkról, a félresikerült helyzeteinkről is szólnak.

"Partnerem Neumann Balázs kitűnő zongorista kollégám, aki prózai karakterével képviseli az ellenpólusomat. Egyszer támasz, máskor tükör. A második rész már egy klasszikus est. Tényleg az történik, amit a közönség is lát, kötetlenül beszélgethetünk, mesélek a kapcsolatomról Cserháti Zsuzsával, énekelek és persze kérdésekre is szívesen válaszolok." – fogalmazott Fehér Adrienn.

 

feheradri3

 

Titkok és érzések

A Nő – Fehér Adrienn
A Zongorista – Neumann Balázs

Zongorán közreműködik: Neumann Balázs
Rendező: Márkó Eszter

 

 

Színház.hu

 

süti beállítások módosítása