Januártól jön a Csak színház és más semmi a Dunán

Csak színház és más semmi címmel január 10-én indul új, hat epizódból álló sorozat a Duna tv-csatornán - tájékoztatta az MTVA sajtóosztálya az MTI-t.

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciójában készült sorozat részeit heti rendszerességgel, vasárnap esténként háromnegyed kilenctől láthatják a nézők. 

    

csaksemmi

Szervét Tibor és Schell Judit a forgatáson

 

Az egyenként 52 perces részek a teátrum világába kalauzolják a nézőt, bepillantást engedve a kulisszatitkokba. Ármány, szerelem, féltékenység, szakmai irigység jelenik meg a sorozatban színpadon és azon kívül. 

    

"A közszolgálati médiaszolgáltatás feladata többek között a magyar filmművészet támogatása, az új magyar filmalkotások bemutatása. Ez alkalommal egy olyan alkotás jött létre, amely a hazai színészvilág legnagyobb sztárjait vonultatja fel, így Schell Juditot, Csányi Sándort, Szervét Tibort, Szávai Viktóriát, Vecsei Miklóst, Mikecz Estillát, Fehér Tibort, Lovas Rozit és Géczi Zoltánt" - olvasható a közleményben. 

 

schell lovas retus

Schell Judit és Lovas Rozi
    

A történetben három szatirikus hangvételű szál jelenik meg párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak. A történet a híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik, amelynek egy színházi bemutató ad keretet az olvasópróbától a premierig. A sorozatot autentikus térben, a budapesti Thália Színházban és néhány külső helyszínen forgatták nyáron és szeptemberben. 

 

vecsei mikecz

Vecsei Miklós és Mikecz Estilla

    

A szórakoztatás mellett az alkotók és a közmédia célja a sorozat elkészítésével és bemutatásával többek között az, hogy betöltsék az űrt a magyar tévésorozatok iránti igényre - tartalmazza a közlemény. 


feher szavai

Szávai Viktória és Fehér Tibor

    

A sorozat vezető írója Divinyi Réka, forgatókönyvírója Goda Krisztina, operatőre Babos Tamás, producere Kálomista Gábor, line producere Helmeczy Dorottya volt. Rendezőként Miklauzic Bence és Nagypál Orsi jegyzi az epizódokat, a díszleteket Klimó Péter, a jelmezeket Zelenka Nóra tervezte.

 

süti beállítások módosítása