Don Bosco életéről szóló musical a Keresztény Film-és Könyvnapok programján

A komáromi Magyarock Dalszínház Don Bosco - Gyermeke fénye című előadása mellett keresztény témájú filmvetítések, beszélgetések valamint kiállítás és könyvvásár is várja az érdeklődőket a Keresztény Film- és Könyvnapok idei programsorozatán december 12. és 14. között az Uránia Nemzeti Filmszínházban Budapesten.

A háromnapos eseménysorozat kiemelte programja a Don Bosco élete nyomán készült musical lesz, amelyet a komáromi Magyarock Dalszínház művészei keltenek életre december 12-én este az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

 

don01

Fotó: facebook.com/magyarockdalszinhaz

 

Az előadást színpadra alkalmazta és rendezte Vizeli Csaba, a díszletet Siklósi József Ybl-díjas építész, a jelmezeket pedig Balai Zsuzsanna álmodta meg, a koreográfiát Bakó Gábor jegyzi. Don Bosco szerepében Vadkerti Imrét láthatjuk. A rockoperában szerepel még mások mellett Fehér Nóra, Pipper Dávid, Gerdesits Ferenc, Makrai Pál, Tóth Renáta és Laklóth Aladár.

 

A kávézóban december 12-én, szombaton, az előadás előtt, 18 órától találkozhatnak Vizeli Csabával, a rockopera rendezőjével.

December 12-én délelőtt 10 órakor vetítik a Mennyországot választom című filmet Don Bosco egyik előde és példaképe, Néri Szent Fülöp életéről, amit kimondottan ifjúsági programnak ajánljanak a szervezők. A három nap alatt minden vetítés ingyenes!

 

Forrás: Magyarock Dalszínház, MTI

 

süti beállítások módosítása