Kedvezményes jegyvásár, árverés és adománygyűjtés a Katonában

Idén is megrendezi hagyományos karácsonyi vásárát a Katona József Színház.

 

December 18-20. között a 25%-os kedvezményes jegyek mellett péntektől vasárnapig izgalmas programokkal, DJ Rajkai Christmas Party-jával, Mikulásgyár-gyűjtőponttal és különleges ajándékötletekkel várják az érdeklődőket.

 

E három napon az ünnepi nyitvatartás alatt, 11-22 óráig, 25% kedvezménnyel vásárolhatók jegyek januári és februári előadásokra a Közönségszolgálati Irodában és weboldalukon.

 

 

Mikulásgyár-gyűjtőpont a K:antinban
Idén első alkalommal a Katona József Színház is részt vesz a Mikulásgyár adománygyűjtő akciójában, így 18. és 20-a között gyűjtőpontot hoznak létre előcsarnokukban, a K:antinban. Minden használható adományt örömmel fogadnak (könyvet, játékot, tiszta téli ruhát), de elsősorban tartós élelmiszert gyűjtenek, mert a mélyszegénységben élőknek arra van leginkább szükségük. Adományaikat december 20-án délután kettőkor elviszik a Mikulásgyárba, az '56-osok terére, ahonnan a Magyar Posta és a Vöröskereszt szállítja majd el a rászorulóknak.


Árverés
December 19-én, szombaton délután 3 órától a társulat művészeinek színházi tárgyaiból tartanak árverést az előcsarnokban, Veiszer Alinda vezetésével. A bevételt a Katona József Színház Alapítvány kapja meg, amely lassan 25 éve segíti az intézmény munkáját.

A K:önyv és Bolttal együttműködve elkészítették idei karácsonyi meglepetésüket is. A vásárlók #portugál és #háromnővér ajándékcsomagokkal kedveskedhetnek szeretteiknek. A vásár alatt is elérhetők ajándékutalványaik, melyek tartalmas és személyre szabott karácsonyi ajándékul szolgálhatnak.

 

katonan


Részletes program:

 

December 18., péntek
- Kedvezményes jegyvásár 11 órától 22 óráig

- Mikulásgyár-gyűjtőpont - K:antin 11 órától 22 óráig

 

December 19., szombat

- Mikulásgyár-gyűjtőpont - K:antin 11 órától 22 óráig

- A dal: játék (interaktív improvizációs daljátszóház Hajós Andrással és Dinyés Dániellel) - Előcsarnok, 12-től 13 óráig

- Árverés Veiszer Alinda vezetésével - Előcsarnok, 15-től 17 óráig

- DJ Rajkai Christmas Party - Előcsarnok, 22:00-tól

 

December 20., vasárnap

-Kedvezményes jegyvásár 11 órától 22 óráig
-Mikulásgyár-gyűjtőpont - K:antin 11-től 13 óráig

 

 

 

süti beállítások módosítása