Jótékonysági koncerten lép fel a Pécsi Balett

Mások mellet a Pécsi Balett és Beck Zoli (30Y) is részt vesz a Kerek Világ Alapítvány jótékonysági koncertjén december 9-én a Kodály Központban.


A Pécsi Balett 2016. január 29-én A kis herceg című táncmese ősbemutatójával ünnepli alapításának 55. évfordulóját. A jubileumra készülő produkció zenéjét Beck Zoltán és Sárközy Zoltán Papa, a 30Y zenekar ikonjai írták, a koreográfiát Vincze Balázs Harangozó-díjas, Imre Zoltán-díjas művész, a Pécsi Balett igazgatója készíti.

kerekplakat

A művészek jótékony céllal felajánlották, hogy kizárólag a Kerek Világ Alapítvány jótékonysági gálaestjének közönsége számára egy kis ízelítőt adnak a még készülő produkcióból.

 

A Kerek Világ Alapítvány idén ünnepli 25 éves fennállását. Ennek örömére egy nagyszabású jótékonysági gálát szerveznek a Kodály Központban, ahová mindenkit szeretettel várnak. Fellépnek: Beck Zoltán (30Y) és a Pécsi Balett, Somló Tamás, Nemadomfel zenekar, Zengő együttes, UniCum Laude együttes.

 

 

 

 

A kis herceg és a planéták címmel interaktív beavató előadást tartanak december 18-tól a Pécsi Nemzeti Színház Eck Imre balett termében.

 

 

pnsz.hu

 

 

 

süti beállítások módosítása