Egerben a Charley nénje

December 11-én mutatja be a Gárdonyi Géza Színház Brandon Thomas-Aldobolyi Nagy György-Szenes Iván: Charley nénje című zenés vígjátékát.

 

A történet ismerős: Charley és barátja, Jack beleszerettek a szép Spittigue lányokba, Kittybe és Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnőnek a látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Azonban amíg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik, valakinek le kell játszania a néni szerepét….

 

charley


"Ebből a zűrzavarosnak látszó történetből reményeink szerint egy igazán szórakoztató színházi este kerekedik - ehhez a vígjáték irodalom kiválóságai garantálják segítségüket. Kiváló szerepek, helyzetek, jobbnál-jobb dramaturgiai fordulatok - a darab mára már a műfaj klasszikusának számító remeke" – fogalmaz Halasi Imre rendező.

 

A szerepekben Rácz Jánost, Káli Gergőt, Török Tamást, Babócsay Rékát, Nagy Barbarát, Nagy Szilviát, Saárossy Kingát, Reiter Zoltánt, Tóth Leventét és Vókó Jánost láthatjuk.

 

süti beállítások módosítása