Jótékonysági koncertet ad Mahó Andrea a Magyar Színházban

A színésznő december 20.-i karácsonyi jótékonysági koncertjén Koós Réka, Csengeri Attila, Miller Zoltán, Sasvári Sándor és Pankotay Péter is színpadra lép majd.

Mahó Andrea december 20-án, advent harmadik vasárnapján egy különleges előadásra készül "Az ünnep hangjai" címmel. Az esten a legszebb és legismertebb klasszikusok - a Csendes Éj, vagy az Ave Maria - és a karácsony legvidámabb dalai, mint például a Fehér karácsony mellett számos más sláger is elhangzik majd. Mahó Andrea a koncertjén mutatja majd be új karácsonyi dalát is, amelynek zenéjét Derzsi György szerezte, szövegét pedig Valla Attila írta.

 

mahokari01

 

Az énekes- és színésznőt kórus is kíséri a Pesti Magyar Színházban. A fellépésen barátok és kollégák is részt vesznek, színpadra lép Koós Réka, Csengeri Attila, Miller Zoltán, Sasvári Sándor és Pankotay PéterTamási Kinga Johanna vezetésével közreműködik az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola gyermekkórusa. A zenei alapot pedig Erős Csaba zenei vezető biztosítja.

 

A koncerten a hagyományos komolyzene és a könnyedebb stílusú dalok is hangsúlyt kapnak. A színésznő emellett szeretné felhívni a figyelmet arra is, hogy segíteni, adakozni nemes és jó dolog, ha az szívből jön.

 

Köztudott róla, hogy nagyon szereti a gyermekeket és rendszeresen jótékonykodik. A karácsonyi koncert bevételből a "Korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány" részesül, amely a budapesti I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika Neonatális Intenzív centrumát támogatja. Az alapítvány elnöke Dr. Rigó János egyetemi tanár, aki egyben a klinika igazgatója is.

 

süti beállítások módosítása