Színházat ajándékba - Karácsonyi csomagokat kínál a Tünet Együttes

A Tünet Együttes az idei karácsony alkalmával két különböző ajándékcsomaggal szeretné meglepni nézőit.

Az egyik csomag a Trafóban játszott Weöres Sándor vers inspirálta Az éjszaka csodái című előadáshoz, míg a másik a Vígszínház Házi Színpadán játszott, Fahidi Éva és Cuhorka Emese duettjéhez, a Sóvirághoz kapcsolódik.

 

tunet csomag v02-09

 

A Tünet Együttes idén karácsonykor is olyan ajándékcsomagokat kínál nézőinek, amik személyesek, humorosak és egyediek. Az éjszaka csodái csomagba az előadásra szóló jegyeken túl bekerült Weöres Sándor Az éjszaka csodái című versének könyve Róth Anikó illusztrációjával, amelyet Szabó Réka, az előadás rendezője éveken át olvasott kislányának és fogalmazódott meg benne a vizuális produkció létrehozása. Emellett a társulat tagjai saját maguk készítetett, finom szaloncukrokkal próbálják a karácsonyfákat díszíteni.


A Sóvirág + csomag pedig egy igazi kuriózumot tartogat a csomag vásárlói számára. A Fahidi Éva és Cuhorka Emese főszereplésével a Vígszínházi Házi Színpadán játszott előadásra egy nap alatt kelnek el a jegyek. Akik a Sóvirág+ csomagot választják, garantált jegyekhez jutnak a februári előadások valamelyikére, Fahidi Évától pedig egy névre szóló dedikált könyvjelzőt kapnak ajándékba.


A csomagokért érdeklődni lehet a gyorgyi@tunetegyuttes.hu címen, vagy a 06-70-6352803-as számon.

 

 

 tunet csomag v02-08

 


Az éjszaka csodái csomag tartalma:
 - 2 db Az éjszaka csodái című előadásra szóló jegy
 - Weöres Sándor: Az éjszaka csodái című könyve Róth Anikó illusztrációjával
 - Tünet szaloncukor az Együttes tagjainak receptje szerint

 

A Sóvirág+ csomag tartalma:
 - 2 db Sóvirág jegy
 - 2 db Az éjszaka csodái jegy
 - névre szóló dedikált könyvjelző Fahidi Évától

 

süti beállítások módosítása