Senki ne maradjon mese nélkül - Jótékonysági akció A Játékkészítővel

A karácsonykor mese nélkül maradó gyermekek számára indítanak jótékonysági akciót, hogy a rászoruló apróságok is mesés élményekkel gazdagodhassanak az ünnepek alatt.

 

Magyarországon több ezer gyermek nő fel úgy, hogy még karácsonykor sem élvezheti a gyermeki lét önfeledt örömeit. Számukra szeretne segítséget nyújtani a Népszabadság és a Világgazdaság közös, karácsonyi akciója. Most minden Játékkészítő jegy 40%-os kedvezménnyel vásárolható meg a Jegy.hu-n, és minden vásárlás után egy rászoruló kisgyermek is kap egy jegyet ajándékba.

 

jatekjotekony


"A mesének, mesélésnek rendkívül nagy szerepe van a gyermekek érzelmi, értelmi fejlődésében, és nagyban segít megérteni a mindenkori világot, ezért mindent meg kell tenni, hogy ne nőhessen fel gyermek, nélkülözve ezeket az alkalmakat" – mondják a szervezők. Az akcióban a karácsony után mindössze négy napon át látható, A Játékkészítő című, izgalmasnak és látványosnak ígérkező mese-musical élményét szeretnék rászoruló gyerekekkel megosztani.

 

"Tavaly 12 teltházas előadás során több tízezer gyermek élvezte az előadást, és idén is, az eddigi érdeklődést látva, rengeteg gyermekre számítunk" – mondja Illés Gabriella, a darab megálmodója. "Külön öröm, hogy ezúttal olyanok is láthatják, akiknek nem áll módjukban jegyet váltani" – tette hozzá.

 

jatekjotekony2


A Játékkészítő előadásra történő vásárlás esetén tehát a jótékony vásárló kedvezményt kap, s minden vásárlás után egy jegyet az akció szervezői egy rászoruló gyermeknek ajánlanak fel.

 

süti beállítások módosítása