Már több mint 40 ezer jegy kelt el A Játékkészítőre

A szervezők arra számítanak, hogy akár meg is haladják a tavalyi rekordot. A helyszín ezúttal a SYMA csarnok lesz, A Játékkészítőt december 26-27-28-29-én tűzik műsorra. 

 

A hazai színpadi produkciók egyik hatalmas sikere A Játékkészítő című, 'tisztán magyar alapanyagból" készült mese-musical. Tavaly négy napon át, összesen 12 előadást tartottak belőle, amit összesen 45 ezer néző élvezhetett. Idén, a minden elemében megújult -új dalokkal és szereplőkkel bővült -előadásokra eddig már több mint 40 ezer jegyet adtak el.

 

jatek001

 

„Még tíz nap van a bemutatóig és azt látjuk, ha ilyen sebességgel fogynak a jegyek, elérhetjük, sőt meg is haladhatjuk a tavalyi csúcsszámot, hiszen a SYMA csarnokba több néző is elfér" – mondta Illés Gabriella, A Játékkészítő producere.

 

jatek002

 

 

"Bármekkora is a siker, a darabot nem egy „fejőstehénnek" szánjuk, amiről minden bőrt le akarunk nyúzni" – mesélte a költségvetésében is rekordernek számító előadás megálmodója. „Nagyon örülünk, hogy idén is nagy a hazai érdeklődés, de a mostani 12 előadáson túl már nem tervezünk többet itthon" – tette hozzá a producer, aki elmondta, egyre több visszajelzést kapnak, hogy A Játékkészítő a nemzetközi porondokon is komoly sikereket tudna elérni.

 

 

 

süti beállítások módosítása