Kisorsolták a diákbérlet-kampány nyerteseit Szatmárnémetiben

Az idei évadban hagyományteremtő szándékkal indított nyereményjátékot a szatmári középiskolás diákok között a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata.

 

Mindazok a 9-12. osztályos diákok, akik 2015. november 30-ig bérletet váltottak a társulat előadásaira és megválaszolták a bérlethez csatolt nyereményszelvényen feltett kérdéseket, értékes jutalomban részesülhettek.

 

A felhívás nyomán több mint hétszáz diák váltott bérletet szatmárnémeti vagy vidéki középiskolákból, és közel ötszázötven jelezte részvételi szándékát a nyereményjátékban azzal, hogy pedagógusai segítségével vagy személyesen visszajuttatta a nyereményszelvényeket a szervezőirodához.

 

 DSC0667


Az egyéni díjak kategóriájának abszolút győztese, a táblagép boldog tulajdonosa Nagy Róbert, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium X. B. osztályos tanulója lett. A nyereményt a díj felajánlója, Bura Maksay István, a társulat mecénása, a Goodwill Consulting vállalat pályázati tanácsadója sorsolta ki. A második egyéni díjat, a 2016/17-es évadra szóló ingyenes bérletet Olah Mirjam, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium X. E. osztályos diákja nyerte meg.


Az egyéni jutalmak mellett csoportos díjakat is kisorsolt Bessenyei Gedő István, a Harag György Társulat művészeti igazgatója és Stier Péter, a Szatmárnémeti Északi Színház adminisztratív igazgatója. Az intézményvezetők döntése értelmében nem egy, hanem két fődíjat sorsoltak ki ebben a kategóriában: a kolozsvári színházlátogatással egybekötött kiránduláson a Kölcsey Ferenc Főgimnázium XI. D osztálya és a szatmárnémeti Református Gimnázium IX. C osztálya is részt vehet, ugyanis mindkét csapat száz százalékosan teljesített, azaz az osztály minden tagja váltott bérletet.

 

Harag György Társulat

 

 

süti beállítások módosítása