Zene, tánc és komédia a soproni színház ünnepi kínálatában

Mesebalettel, vidám székely népi játékkal és Feke Pál koncertjével várja a közönséget a Soproni Petőfi Színház a karácsonyi ünnepekben.

Igazi családi ünnepi előadásként kínálja a Soproni Petőfi Színház A szép Cerceruska című produkciót december 27-én (vasárnap) délután fél kettőkor. A Soproni Balett előadása a NeoFolk Együttes élőzenés kíséretével közönségdíjat nyert a győri XI. Magyar Táncfesztivál keretében megrendezett Gyermek Táncfesztiválon. A mesebalett rendező-koreográfusa Demcsák Ottó.

 

enekes1


Ugyanezen a napon este hét órakor az Énekes madár című székely népi játékot láthatják a nézők bérletszünetes előadásként. A rendező Juhász Róza. A darab november végén indult útjára a teátrum magyar évadában Gál Tamás, Papp Attila, Szlúka Brigitta, Ács Tamás, Simon Andrea, Szőcs Erika, Fodor Zsóka, Lénárt László és Sárdy Zoltán főszereplésével.


Sentimento címmel Feke Pál énekes, előadóművész ad koncertet december 30-án (szerdán) este hét órakor. A népszerű művész ezúttal egy akusztikus hangszerelésű esten, meghitt hangulatban szeretné elénekelni azokat az ismert dalokat, slágereket a közönségnek, melyek fontosak számára, és a közönség is szereti azokat. Közben pedig mesél magáról, pályafutásáról, a színház világának kulisszatitkairól. Így felhangzanak majd egyebek mellett Máté Péter, Charlie, Presser Gábor, Szörényi Levente számai, az Illés örökzöldjei és természetesen az István, a király néhány betétdala sem hiányozhat a műsorából.

 

 

süti beállítások módosítása