Megtartották a Madách Fortissimo ünnepi estjét

A Madách Fortissimo októberi indulása óta már több mint kétezren csatlakoztak a Madách Színház exkluzív klubjához. Ezt az örömteli tényt az első Fortissimo-eseménnyel ünnepelte meg a teátrum, mások mellett Solti Ádámmal.

fortissimo02

 

A beszélgetésen Solti Ádámmal, valamint ugyancsak a József és a színes szélesvásznú álomkabát című előadásban Simeon szerepében debütáló Ekanem Bálinttal, illetve a Judát alakító Mező Zoltánnal találkozhattak a rajongók.

 

A Madách TV összeállítása az estről:

 

 

 

A művészek a Fortissimo-Tagok tiszteletére a musical egy-egy dalát is előadták. A eseményen részt vett a zenei vezető Kocsák Tibor, valamint Gallusz Nikolett is.

 

A beszélgetést Galambos Attila, a darab társfordítója vezette.

Aki pedig szeretne ott lenni a következő találkozón, regisztrálhat a Madách Fortissimo oldalán.

 

fortissimo01

 

A Madách rendkívül büszke nézői szeretetére és elkötelezettségére, ezért az új évad kezdetén felajánlották, hogy csatlakozzanak a Madách Színház rajongói klubjához, amelyet október 2-án MADÁCH FORTISSIMO néven indítottak útjára.

 

A regisztrációval a színház előadásaira vásárolt jegyek értékét nyilvántartják, így kedvezményekre lehetnek jogosultak a tagok, akik az aktuális akciókról, rendezvényekről, eseményekről is az email címre küldött hírlevélben kapnak tájékoztatást.

 

süti beállítások módosítása