Máté Pétertől az István, a királyig - Örömzene Feke Pállal Sopronban

Sentimento címmel Feke Pál ad koncertet a Soproni Petőfi Színházban december 30-án.

Feke Pál akusztikus hangszerelésű esttel készül, meghitt hangulatban szeretné elénekelni azokat az ismert dalokat, slágereket a közönségnek, melyek fontosak számára.

 

FekePal Sentimento A2-plakat Sopron1

 

A műsorban mesél magáról, pályafutásáról, kulisszatitkokról. A Sentimento-esten hallhatók lesznek Máté Péter, Charlie, Presser Gábor, Szörényi Levente számai, az Illés örökzöldjei és természetesen, az István, a király néhány betétdala sem hiányozhat a műsorból.

 

sentimentozenekarfotok2

 


"Sopronba sokat mesélek majd a közönségnek, miközben a kedvenc dalaimat adjuk elő. Elektro-akusztikus koncertre számíthatnak a nézők, melynek érdekessége, hogy hasonlóval eddig csupán Szegeden próbálkoztam, így, a Sentimento premier lesz számomra. A sentimento szó érzelmet, érzést jelent, s ezért is adtam ezt a címet a produkciónak. Olyan hangulatot szeretnénk megteremteni, amelyben a közönség úgy érzi, mintha egy intim térben zajlana a koncert, ahol igazi örömzenélést hallhatnak. Utazunk majd időben és térben, miközben Sebestyén Áron zongorán működik közre, Simkó Várnagy Mihály elektromos csellózik majd, Csapó Krisztián trombitál és posanozik, Szabó Tamás percussionon játszik. Újrahangszereltük a dalokat de nem elvettünk belőlük, hanem épp azokat a tartalmi mondavalójukat, dallamvilágukat erősítettük fel, melyek megmutatják, miért is a zene, a dal a legrövidebb út az emberek szívéhez" - mondta Feke Pál, aki nagyon várja már az estet, hiszen Sopronba mindig szívesen tér vissza.

 

 

süti beállítások módosítása