„Múlnak a gyermekévek…” - Zenés múltidézésre hív a veszprémi színház

December 29-én Oberfrank Pál rendezésében mutatja be a Veszprémi Petőfi Színház a „Múlnak a gyermekévek…” című zenés összeállítást.

 

„Múlnak a gyermekévek…” címmel zenés utazásra hívja a veszprémi közönséget a Petőfi Színház. A december 29-én, kedden este 6 órakor kezdődő műsorban színészek mellett gyermekek is színpadra lépnek, hogy ismert dallamok segítségével kalauzolják végig a nézőket a gyermekkortól a felnőtté válásig. Az előadás rendezője Oberfrank Pál Jászai-díjas művész, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója.

 

 mulnak


"Múlnak a gyermekévek, igen, mégis sokan szívünkben-lelkünkben gyermekek vagyunk, azok akarunk maradni, keressük a gyermekkor boldog emlékeit magunkban, egymásban, a mindennapok apró, kis réseiben. Örömmel, az ölelés vágyával tekintünk gyermekeinkre, remélve, hogy még osztozhatunk velük az ártatlanságban, szépségben, tisztaságban. Mindent nekik adnánk, ha lehetne. Erről szól ez a zenés utazás, ismerős dallamokkal, magunkban oly sokszor ismételt sorokkal, hogy átadhassuk mindazt, amit kaptunk, és most már örökre szívünkben őrzünk. Hallható lesz többek között a Pancsoló kislány, a Születésnapi kívánság, a Jaj de jó a habos sütemény, az Utánam srácok és sok más híres dal, amely régi, kedves emlékeket idéz fel a gyermekkorunkból”- mondta el a rendező.

 

A műsorban színészek mellett gyermekek is színpadra lépnek, hogy ismert dallamok segítségével kalauzolják végig a nézőket a gyermekkortól a felnőtté válásig. Közreműködik a Veszprémi Petőfi Színház négy színművésze: Halas Adelaida, Kéri Kitty, Máté P. Gábor és Szeles József, valamint Barossi Adél, Bonyhádi Viktória, Csordás Máté, Farsang Máté, Gellért Jenő, Göndör Dávid, Keller Márton, Kusnyér Anna, Oszvald Balázs, Piltmann Anna, Szentessy Édua és Zab Johanna. Az előadás zenei vezetője Pingiczer Szilárd, koreográfusa Kiss Katalin, ügyelője és rendezőasszisztense Magyar Kinga.

  

Veszprémi Petőfi Színház

 

süti beállítások módosítása