Vágó Bernadett: “Teljes erőbedobással futok neki az újévnek”

Az Operettszínház színésznője, a szekszárdi származású Vágó Bernadett a 2015-ös évéről és a következő hónapok terveiről mesélt.

Vágó Bernadett főszerepre készül, már próbálja a Marie Antoinette című Lévay Szilveszter musicalt, melyet 2016. márciusában mutatnak be az Operettszínházban.

 

A színésznő azt meséli, hogy nagyon jó évet zárt.

 

vago02

 

"Olyan bemutatóim voltak az idén, amelyek módot adtak arra, hogy gyakrabban hazalátogassak, többet lehessek a szüleimmel, testvéreimmel. Lőrinczy György, az Operettszínház főigazgatója lehetővé tette, hogy kipróbáljam magamat prózai színészként is. A Soproni Petőfi Színházban a Zene, New York, Szerelem című, élő zenés romantikus darabban, amelyet Szurdi Miklós rendezett. Neil Simon és Marvin Hamlisch művében a próza nagyobb jelentőséget kap, mint a zenei-énekes megszólalás. A darab révén belekóstolhattam egy másféle színházi világba, a prózai színjátszásba és egy kicsit a vidéki színházi életbe is" - fogalmazott.

 

"A másik fontos szerep a Nyomorultak Fantine-ja volt, amelyet a Szegedi Szabadtéri Játékokon mutattunk be a Madách színházi igazgatója, Szirtes Tamás, rendezésében. Mivel több idő volt a családra, nem volt olyan feszített a munkatempó, teljesen fel tudtam töltődni, így teljes erőbedobással futok neki a következő évnek. Márciusban mutatjuk be az Operettszínházban a Marie Antoinette című musicalt Kerényi Miklós Gábor rendezésében, amelynek a címszerepét játszom..." – tette hozzá, majd arra is kitért, hogy az ünnepeket a családjával és a kiskutyájával, Fügével töltötte.


"Akinek nincs kutyája, az nem is sejti, milyen csodálatos, mennyi pluszt jelent egy ilyen tiszta kis lélek őszinte szeretete" – mondta Vágó Bernadett.

 

 

A teljes interjút ITT olvashatják.

 

Forrás: teol.hu/Venter Marianna

 

 

süti beállítások módosítása