Újévi operettgálával vár Szeged

Január 17-én egy klasszikus, magyaros újévi operettelőadást mutatnak be a Szegedi Nemzeti Színházban.

Az Operett gála 2016-ben megújulva, de az évtizedes hagyományokat megőrizve készül, több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral.

 

ujev02

 

A legnagyobb operettslágerek hallhatók a műsorban, felcsendül majd a Hajmási Péter, Hajmási Pál; a Szép város Kolozsvár, a Cintányéros cudar világ, a Te rongyos élet, a Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, a Jön e velem nagysád shimmit járni, a Délibábos Hortobágyon című dal is.

 

„A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak a gyönyörű jelmezek és a produkció látványvilága." – mesélte Kollár Péter Erik a show művészeti vezetője. A produkció kiérdemelte a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála" címet.

 

ujev01

 

A hagyományossá vált operettgála sztárja a nézők kívánságára újra Oszvald Marika lesz. "Ezen az estén egy különleges szerepben az operettek királynőjévé válik a Kossuth-díjas színésznő. A esten többek között A Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy és a Csókos asszony dallamai is megszólalnak" - fogalmaz ajánlójában a szegedi színház.

 

Forrás: Szegedi Nemzeti Színház

 

süti beállítások módosítása