Weekend - Tragikomédia Andai Katival a Fészek Színházban

Január 9-én három nő lép színpadra a Fészek Színház Orczy úti kamaratermében, hogy egy meglehetősen kiforgatott, néha abszurdba hajló véres drámával hökkentse meg a közönséget.


Az alkotók ajánlója:


Van egy mocsár. A mocsár mellett egy ház. A házban egy öreg macska és egy fonnyadtan szomjazó virág. S van egy revolver is a második fiókban. Itt él Ditke, a ház ura. Ide érkezik Márta és Letti, a két szerelmes. A tét nagy. A döntés nehéz. A megoldás egyszerű. Ömlik a vér, recseg a csont, hullanak a hullák. Ki marad életben? Ki marad? Ki? Rohadt sok a kérdés. Miközben olyan egyszerű az élet! Mint a halál...


Shakespeare Macbethjének furcsa, mai átiratát láthatják a tragikumra és komédiára éhes nézők. Hogy igaz-e a történet? Ki van zárva!

 

A Fészek Színház 2010 őszén alakult mindenkitől független színházi műhely, a független színházi élet egyáltalán nem meghatározó része azóta is, de évadok óta csendesen, stabilan, a közönsége által kedvelt társulatként működő civil szervezet. A Weekend a Fészek Színház 27. egészestés bemutatója.

 

weekend mandyzsofia andaikati

 

 

Cziczó Attila
WEEKEND
tragikomédia

Márta: MIKLÓS ZSÓFIA
Letti: MÁNDY ZSÓFIA
Ditke: ANDAI KATI


díszlet és jelmez: JENDRICS ANIKÓ
maszk: JENDRICS ANIKÓ
zenei szerkesztő: CZICZÓ DÁNIEL
írta és rendezte: CZICZÓ ATTILA

 

január 9. 19:00
január 12. 19:00
január 21. 19:00
január 28. 19:00
február 4. 20.00


Fészek Színház

 

 

süti beállítások módosítása