A február a gyerekek hónapja a Móricz Zsigmond Színházban

Február 13-án a Csoda és Kósza című gyermekdarab bemutatójával várja a gyerekeket a Móricz Zsigmond Színház, egy héttel később pedig A palacsintás király című zenés mesejáték debütál a teátrum nagyszínpadán.


Csoda és Kósza két gödöllői tanyán élő ló, akik izgalmas kalandokba keverednek. Első ránézésre közönséges lovak. Ám azok a gyerekek, akik ellátogatnak a Művész Stúdióba február 13-án 11 órakor, megtudhatják, mitől olyan különlegesek ezek az állatok. A rendező Harsányi Sulyom László, a szereplők Jenei Judit, Nagyidai Gergő, Tóth Zolka és Palicz Eszter Alma.

 

moricz-zsigmond-szinhaz


Egy héttel később már A palacsintás királyt látja vendégül a nyíregyházi teátrum, ekkor debütál ugyanis Háda János rendezésében a zenés mesejáték, amely megannyi izgalmat ígér legkisebb nézőinknek. Fésűs Éva, a mese írója telefonon kívánt sok sikert az alkotóknak és sajnálatát fejezte ki, amiért nem tud személyesen részt venni a premieren.


A legkreatívabb általános iskolás osztályok pedig később személyesen is találkozhatnak majd Tóbiás királlyal, Éliás királyfival, Kökényszemű Katicával és Dínom- dánom ország összes lakójával, hiszen a történethez kapcsolódva rajzpályázatot hirdet a Móricz Zsigmond Színház.


Jegyek kaphatók személyesen a jegyirodában vagy online a moriczszinhaz.jegy.hu oldalon.

 

 

süti beállítások módosítása