Ír táncosokkal készül a Sugar, a Magyar Színház musicalje

Az ír sztepp Európa-bajnokait felvonultató Coincidance táncegyüttes is színrelép a Magyar Színház új musicaljében, amelyhez előzetes is készült.

 


 

Ajánló a darab elé:

 

 

Mi történik akkor, ha két férfi a maffia és az anyagi gondok elől menekülve szoknyát ránt, és beáll egy női zenekarba? És mi történik, ha egy milliomos meglátja az egyik "szexi" zenészlányt és beleszeret? Akkor a zenés vígjátékok szabályai szerint dalra fakad, és... téveszt!

 

Az előadás Gazdag Tibor, Csőre Gábor, Pavletits Béla, Andrádi Zsanett, Csarnóy Zsuzsa, Simon Boglárka és Udvarias Anna vendégművészek főszereplésével készül.

 

forrokep

 

A történet Van aki forrón szereti címmel debütált Tony Curtis-szel és Marilyn Monroe-val a főszerepben a filmvásznon 1959-ben. Az Amerikai Filmintézet a filmet, 2000-ben minden idők legjobb amerikai vígjátékának választotta. A Pesti Magyar Színház ezt a sikert tűzte ki célul előadásával.

 

 

Színre lépnek az ír táncosok:



 

Gyulai Júlia, a Coincidance táncegyüttes vezetője a Magyar Színház videójában arról mesélt, hogy csapata miként került a darabba:
"A Pesti Magyar Színházban már most is nagy sikerrel fut két előadásunk - a Merlin és a Széttáncolt cipellők - ez adta az ötletet ahhoz, miért ne táncolhatnának a Chicagóban 1929-ben, a szesztilalom idején játszódó történetben is írek. A gengszterek szerepébe bújó táncosaink igazán hiteles, élethű elemmel egészíti ki a történetet..." - mondta.

 

A Sugar/Van aki forrón szereti című zenés előadást február 26-án és 27-én mutatják be a Magyar Színházban. 

 

 

 

Forrás: Magyar Színház

 

süti beállítások módosítása