Epizód - Import Impró a Mu-ban

A győri Import Impró Társulat Epizód c. vendégjátéka első alkalommal február 22-én látható a MU Színházban.

 

Az alkotók ajánlója:

 

Epizódunkban nem lesz ismétlés, semmi rögzített sablon – a nézőink által megadott szavakból épül rögtönzött előadásunk. Ebben az imprós formátumban előfordulhat, hogy három különböző jelenetsor keletkezik, melyeknek epizódjai lazán összekapcsolódnak.


Vagy szerteágaznak. Mi sem tudjuk. Mert van egy dolog az Epizódokban, ami biztosan közös: minden az adott pillanat műve, a helyzetek az estében keletkeznek és ott is érnek véget.

 

Színészek: Balla Richárd, Bársonyosi Dávid, Dr. Jámbor Máté, Falkay - Horváth Ede, Horváth Veronika, Kocsis Alex, Király Melinda, Korányi Bálint, Nagy Zsolt Zsozsa, Radics Bence, Szántó Dániel, Tilinger Edina, Varju Nándor, Weisz Dorottya

 

Játékmester: Kósa Roland

 

import impro epizod1

 

A társulatról:

 

Az Import Impró Társulat Győr legaktívabb független alkotó közössége, ami 2008 óta népszerűsíti az improvizációs színházat Győrben és a régióban. A kezdetben diákszínjátszókkal induló csoport mára saját repertoárral és játszóhellyel rendelkező társulattá nőtte ki magát.

 

Több fajta világlátású és érdeklődésű ember tartozik csapatukba – van köztük orvos, logisztikus, egyetemista, színész, drámatanár, grafikus, vendéglátós, gazdasági informatikus, csecsemőgondozó – de egy valami összeköti őket: a színház és az improvizáció szeretete.

 

Import Impró Társulat: Epizód

Február 22. 19:00
MU Színház

 

süti beállítások módosítása