Büfé és kávézó üzemeltetőt keres a Spirit Színház

A Spirit Központ nyílt pályázatot hirdet, az épületében lévő büfé, kávézó üzemeltetésére.

spirit

 

A Színház/ Központ olyan ajánlattevővel - gazdasági társaság, egyéni cég, egyéni vállalkozó - köt szerződést, aki/ amely „átlátható szervezet" és az alábbi feltételeknek megfelel (alkalmasság), valamint az Üzemeltetési szerződést elfogadja.

 

A megkötendő Üzemeltetési szerződés minden feltételt, tudnivalót, az üzemeltető kötelezettségeit, jogait konkrétan tartalmazza. A Spirit Központ 2 szinten működik. A Színház évadonként általában kb. 100 előadást tart.

 

A Spirit Központ másik részlege „közösségi programok, terápiás foglalkozások, csoportok stb., fogadásának helyszínéül szolgál.

 

A pályázat kiíró célja, hogy olyan üzemeltetőt találjon, aki mindkét helyszín - rendszeresen visszatérő és alkalmi vendégeit, nézőközönségét, valamint a fellépő művészeket és a Spirit Központ dolgozóit színvonalas választékkal, udvarias kiszolgálással, mérsékelt árszínvonalon szolgálja.

 

Eseti jelleggel helyszíni rendezvények catering szolgáltatását vállalja.

 

A Spirit Központ kezelésében lévő, rendeltetésszerű állapotú 15m2 büféhelyiség (a büfé üzemeltetéséhez szükséges berendezések és felszerelések nélkül), 35m2 vendégtér, 8m2 raktár, háttérhelyiség és vizesblokk áll a Bérlő rendelkezésre.

 

A teljes pályázati kiírást itt elérheti.

süti beállítások módosítása