Barbra Streisand a világ legismertebb musicaljéből is énekel új lemezén

Barbra Streisand hamarosan új albumot ad ki, jelenleg is stúdióban dolgozik. A lemezre egy duett is készül A Muzsika hangja című musicalből, melyet a színész Jamie Foxx-szal rögzített.


Az Oscar- és Golden Globe-díjas Foxx pár nappal ezelőtt a közösségi hálón osztotta meg azt a fotót, melyről így írt: "Senki nem mondhatja, hogy az életem nem áldott... Most fejeztük be a munkát a legendás Barbra Streisanddal".


Streisand szerint Jamie Foxx nagyon vicces ember, akinek emellett fantasztikus hangja van.

A színész több zenés filmben is szerepelt, többek között ő alakította Curtis Taylor Jr.-t a Dreamgirls-ben, 2005-ben pedig a Ray Charles életét feldolgozó Ray című filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-, BAFTA- és Oscar-díjjal jutalmazták.

 

 barbrajamieInstagram fotó

 

Barbra Streisand Az RIAA hivatalos adatbankja szerint a legtöbb lemezt eladott női előadóművész az Amerikai Egyesült Államokban, 71,5 millió minősített albumeladással. Tavaly megkapta a Szabadság-érmet, mely a legrangosabb elnöki kitüntetés Amerikában. Az elismerést olyan embereknek ítélik oda, akik méltó módon járultak hozzá az Egyesült Államok biztonsági vagy nemzeti érdekeihez, a világbékéhez, valamint kulturális vagy más jelentős állami vagy magántörekvésekhez.


Barack Obama akkor úgy fogalmazott: "Barbra több albumot adott el Amerikában, mint bármelyik női előadó a történelem folyamán. A létező összes illusztris díjat megkapta. A színházi és filmes életén kívül szenvedélyesen kiáll a női egyenjogúság mellett, olyan problémák szószólója, mint a szívbetegségek"
Arról még nincs hír, hogy Streisand új albuma mikor jelenik meg és, hogy milyen dalok szerepelnek még rajta.

 

Egyelőre csak az biztos, hogy a musicalből a mindenki által jól ismert 'Clive every mountain' című számot dolgozták fel és ez is hallható lesz a korongon A Billboard Magazin minden idők 200 legjobb lemezeiből összeállított listáján A Muzsika hangja ma is a második.

 

 

süti beállítások módosítása