"Szerelmes vagyok a munkámba" - Grisnik Petra a Kiválóságok Klubja mentoráltja

Grisnik Petra a Kiválóságok Klubja 2015/2016-os mentori programjának támogatottja. Róla tudhatnak meg többet az alábbi videóból. 

petra

 

 

A Kiválóságok Klubja 2013. augusztus végén alakult meg az MKB Bank kezdeményezésére  a jószolgálat, kultúra, tudomány, sport, üzleti élet és további területeken ismert és elismert 54 közéleti személy részvételével, akik a klub alapító tagjai lettek. A további klubtagok felvételéről az alapító tagok ajánlással vagy szavazással döntenek az alapítólevélnek megfelelően.

 

A klub mentori programja 2013 októberében indult. A mentoráltak a klubtagok vagy a bank ajánlásával kerülhetnek a programba.  Olyan 16. életévüket betöltött fiatalokat választanak, akik többek ígéretes tehetségnél, tehát valamilyen versenyeredménnyel, kimagasló alkotással már büszkélkedhetnek, de még nem tekinthetők befutottnak, és eddigi eredményeik, hozzáállásuk példa lehet kortársaik számára. 
 
A mentorprogram annyiban különleges, hogy nem szponzorációt vagy protekciót ígér, hanem a klubtagok figyelmét, segítségét és tanácsait a fiataloknak. Továbbá havi egy alkalommal olyan egész napos képzést, ahol a tartós sikerhez szükséges ismeretek sajátíthatók el.

 

 

Grisnik Petra Molnár Piroska színművész ajánlásával került a mentorprogramba.

 

Bemutatkozó levelében úgy fogalmazott: "A mentorprogram nagyszerű lehetőséget adna ahhoz, hogy szélesítsem a látóköröm, hogy újabb, inspiráló találkozások részese lehessek, hogy növeljem a magabiztosságom, és olyan új helyzetekben is kipróbálhassam magam, amikben még nem volt részem. Sok olyan művész segített eddigi pályámon, akiktől fontos dolgokat tanultam a színészi fejlődésemhez, de ritkán kerülök olyan emberek társaságába, akiktől az ehhez tartozó praktikus tudásra lehet szert tenni. Minden művész szakmai életében eljön a pont, amikor egyre fontosabbá válik az önmenedzselés, a kapcsolati tőke kiaknázása, önmagunk brandként való képviselete. Ugyanakkor ezek a készségek csak tapasztalati úton fejleszthetők, és azt remélem, hogy a Kiválóságok Klubjában sok olyan kollégám, társterületek és egészen eltérő szakmák képviselői adhatnak nekem tanácsot, akik már maguk is végigjárták ennek a fejlődésnek a lépéseit, és segíthetnek abban, hogy a művészi professzionalitás mellett ezeket a dolgokat is minél hatékonyabban alkalmazhassam az életemben. Végtelen büszkeséggel tölt el, hogy a programba Molnár Piroska ajánlása útján kerülhetek, aki mindig is megtisztelő figyelemmel követte a pályám, és aki nem csak csodálatos partner a színpadon, hanem példamutató és fontos ember is az életemben. Az ő személye számomra garancia arra, hogy a programban hozzá hasonlóan értékes emberekkel építhetek kapcsolatokat".

 

petra3

 

A 2015/2016-os mentorprogramban négy fiatal vesz részt - öt mentor ajánlásával.

Ahogy említettük, Molnár Piroska Grisnik Petrát, Báron György Szilágyi Fannit, Fekete-Kovács Kornél Táborszky Bencét ajánlotta a programba. A bank nevében, a Kiválóságok Klubja háziasszonyaként, Kozma Kata - Orosz István szakmai támogatásával - ajánlotta Kazi Rolandot.

  • Grisnik Petra bemutatkozása
  • Kazi Roland bemutatkozása
  • Szilágyi Fanni bemutatkozása
  • Táborszky Bence bemutatkozása


  •  

    süti beállítások módosítása