Fővárosi fesztiválok is részt vesznek az Utazás kiállításon

2016-ban a „Budapest vendégül látja Magyarországot” szlogennel rendezik meg a 39. Utazás kiállítást, amely évről évre több, közel negyvenezer érdeklődőt vonz. Idén a több száz hazai és nemzetközi kiállító között 500 négyzetméteren mutatkozik be a főváros a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében.

 

A Budapesti Nyári Fesztivál és a Budapesti Tavaszi Fesztivál közös standján minden eddiginél gazdagabb kulturális kínálat és számos különleges ajánlat, köztük komplex turisztikai csomagajánlatok is várják az érdeklődőket.

 

A kiállításon bemutatkozik a Szabad Tér Színház és az IBUSZ közös, Ötcsillagos Nyári Éjszakák Budapesten kultúracsomagja, amely 12 nyári hétvégére kínál szuperprodukciókat, szállást és élményszolgáltatásokat. A többféle árkategóriában elérhető csomagok a legminőségibb kulturális szórakozási lehetőségeket ötvözik a kényelmes szállodai szolgáltatással és a gondtalan nyaralással, mindezt rendkívül kedvező áron. A komplex csomagajánlatok nemcsak a Budapestre látogató turistáknak, hanem akár budapesti lakosoknak is kellemes kikapcsolódást nyújthatnak a nyári hétvégékre.

 

dsc 3585 utazaskiallitas k

 

A bármely IBUSZ-irodában és online is elérhető csomagajánlatok tartalmaznak:

- VIP színházjegyet a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira
- belépőjegyet a 105 éves Margitszigeti Víztorony kilátóba
- 2 éjszakát 3, 4 vagy 5 csillagos szállodában reggelivel
- retúr hajójegyet a Színházi hajójáratra
- welcome italt
- további 25% extra kedvezményeket

 

A Budapesti Nyári Fesztivál 2016-ban a romantika jegyében összeállított programmal várja a vendégeket. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a legnevesebb hazai művészek – Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán, Vásáry Tamás, Madaras Gergely, Héja Domonkos – mellett olyan külföldi sztárok lépnek színpadra, mint Yuja Wang kínai zongoravirtuóz, Marc Heller, Sébastien Guéze, Giuseppe Filianoti, James Valenti operaénekesek, Stacey Kent jazzdíva, Stanley Jordan gitárművész valamint a londoni Globe Színház és a Monte Carlo Balett társulata. A Nemzeti Filharmonikusok nyitókoncertje után bemutatják Verdi legnépszerűbb operáit, a Traviatát és Otellót, valamint a Rómeó és Júlia balettet, a Két veronai nemes című Shakespeare-komédiát és az Evita musicalt. Újdonságként 3 tenor operagálát hirdetnek, de lesz revü-cirkusz és Virtuózok ünnepi koncert is.

 

Az ország leghosszabb és legszínesebb összművészeti fesztiválja az Utazás kiállításon a nemrég megjelent új kommunikációs eszközét is népszerűsíti, amellyel gyorsan, egyszerűen és kényelmesen juthatnak hozzá az érdeklődők minden információhoz és a belépőjegyekhez. Mindazok, aki március 4. és 7. között vásárolnak a bármelyik mobiláruházból ingyenesen letölthető Budapesti Nyári Fesztivál mobilalkalmazással, részt vesznek egy nyereményjátékon, amelynek díja egy két főre szóló szállodai éjszaka a négycsillagos, dunai panorámájú Novotel Budapest Danube hotelben.

 

 

 

 

süti beállítások módosítása