A vízzel szemben - Nőnapi különkiadás Spolarics Andreával a Sanyi és Arankában

Nőnapi meglepetésre készülnek a A vízzel szemben című monodráma alkotói.

“…termékmenedzser ő, számok, függvények között él. Mondjuk most a pendrive-ja sincs meg. Hadarja, mint aki életében ezt magolta volna, mosolyog. Látni azonban, minden mimika mögött ott a fájdalom. Hogy az a mosoly csak az igazgatónak szól, véletlenül se legyen gond a borok eladási indexével. Valamikor ekkor szakad meg a szöveg, mond egy szót, és eszébe jut: nekem is van életem.“ (7óra7)

 

3a

 

 A március 8-i előadás után közönségtalálkozóra invitálják a nézőket, melyen Tari Annamária, pszichoanalitikus és az előadás főszereplője, Spolarics Andrea beszélgetnek sokakat foglalkoztató kortárs témákról: szó lesz többek között a női szerepekről, kapcsolatokról, házasságról, férfiakról, üvegplafonról, no és persze a kihagyhatatlan női principiumról is.

 

A darabról: Katalin egy 50-es éveiben járó, jelentős vállalati pozíciót betöltő nő, aki éppen szokásos évértékelő beszédét tartja a cég születésnapján, mikor egyszer csak valami megtörik benne és rosszul lesz. Elindul az emlékek lavinája: hősnőnk miután egy életet töltött azzal, hogy megpróbált egyszerre kiemelkedően megfelelni a munkájában és otthon – anyaként, illetve feleségként is, végül rádöbben, hogy menthetetlenül egyedül maradt. Évtizedek óta a megszokott úton haladt, ám most egy elágazásnál megtorpan, hogy merre menjen tovább.

 

Játssza: Spolarics Andrea

Készítették: Barta Árpád, Csató Zsófia és Spolarics Andrea - Tímár Rita közreműködésével

 

Következő előadások:

2016. március 08. – 19.00

2016. április 14. – 19.00

 

Helyszín: Sanyi és Aranka Színház, cím: 1093 Budapest, Mátyás utca 9.

Telefon: 06 30 217 2999

Honlap: http://sasz.hu/

Jegyek kaphatóak: http://www.jegy.hu/program/a-vizzel-szemben-64018

 

süti beállítások módosítása