Nyáron a nyíregyházi szabadtérin is fellép az Experidance

Ugyan még nem érkezett meg a jó idő, a Szabadtéri Nyár szervezése már gőzerővel folyik a Móricz Zsigmond Színház falai között.

 

experidance en leonardo

 

A számos előadás közül az ExperiDance Én, Leonardo – A fény születése című táncjátékát biztosan láthatják a nézők a nyári szezonban. Már február 29-től lehet jegyet vásárolni az augusztus 12-i előadásra.

"Zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész. De milyen ember volt Leonardo da Vinci? Miből élt? Kit szeretett? Hitt-e Istenben? Az ExperiDance Production új táncjátéka ezekre a kérdésekre keresi a választ. A produkció feltárja a Leonardo életút kevésbé ismert, ellentmondásosan izgalmas epizódjait. A lélegzetelállítóan látványos produkcióban a reneszánsz hérosz elméjének másik oldalát a tánc segítségével mutatják meg a közönségnek. Vajon az innovatív elme mögött céltalan sodródást és magányt találunk?" - olvasható az előadás ajánlójában.

 

 


A koreográfus Román Sándor, aki már 1975-ben színpadon állt, többek között Kubában is, Fidel Castro vendégeként. Másfél évtizede dolgozik a csapat tulajdonosaként és művészeti vezetőjeként.


Az ExperiDance 15. egész estés táncjátékára már február 29-től lehet jegyet kapni a színház jegyirodájában vagy online a moriczszinhaz.jegy.hu oldalon kezelési költség nélkül.

süti beállítások módosítása