A moziba készül A Játékkészítő

A 2015 karácsonyán nagy sikerrel bemutatott, A Játékkészítő című pop-show-musical felvételeiből készült mesemoziban élednek újra a történet szereplői, főbb szerepekben Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Kamarás Ivánnal, Nagy Feróval, Oroszlán Szonjával és Hajdu Steve-vel.

Az elmúlt két évben majdnem százezren látták az első, tisztán magyar „alapanyagból” készült pop-show-musicalt, A Játékkészítőt.

 

AJK 3

 

A nem mindennapi szereposztással, lenyűgöző látványvilággal és a történetben felhangzó, azóta platinalemezzé érett zenei anyaggal készült előadásra – a hazai siker után – már nemzetközi szinten is nagy az érdeklődés. Bár színpadon itthon egyelőre nem kerül színpadra A Játékkészítő, a 2015-ös megújult változat a mozivásznon újraéled.

 

Több kamerával vettük fel az összes tavaly karácsonyi előadást. A mintegy 24 órai forgatott anyagból összevágva igyekeztünk egy olyan „mozit” csinálni, ami teljes értékűen adja vissza az eredeti, színházi élményt” – árulta el Illés Gabriella, a TulipánTündér Produkció vezetője, A Játékkészítő producere.

 

jatek0002

 

"A Játékkészítő vélhetően azért is lett sikeres, mert mesékre mindenkinek szüksége van, korosztálytól függetlenül. Mi, az alkotók hiszünk a mesterápiában és úgy gondoljuk, a gyerekkorunkban hallott és látott mesék pozitívan épülnek be az életünkbe és ezeket az érzéseket, a megoldásokat később bármikor elő tudjuk hívni. Ez a varázslat is hozzájárult ahhoz, hogy az egyszeri és megismételhetetlen pop-show musicalt ennyien szerették, szeretik." – avatott be Illés Gabriella a tavalyi előadássorozat után.

 

A Játékkészítő című zenés mesemozi 2016. május 27-től lesz látható a mozikban, a PARLUX Entertainment Magyarország forgalmazásában; egy, idehaza eddig még nem alkalmazott forgalmazási mód, az úgynevezett “platform release” formájában, azaz - a moziélmény fokozása érdekében - exkluzív vetítések formájában, országszerte.

 

 

süti beállítások módosítása