Az Őrült Nők kis titkai - Dokumentumfilm dolgozza fel Alföldi rendezését

A századik előadás alkalmából Az Őrült Nők kis titkai címmel dokumentumfilm dolgozza fel Az Őrült Nők Ketrece című előadás létrejöttét és készülését.

A bemutatóra április 6-án este fél 8-kor kerül sor az Átrium Film-Színházban (1024 Budapest, Margit krt. 55.).

 

az orult nok kis titkai 10

 

Száz előadás egy év és nyolc hónap alatt. Hogyan és miért? Ezt próbálja bemutatni Az Őrült Nők Ketrece budapesti előadásainak és vidéki vendégjátékainak eseményeit követő egyórás dokumentumfilm, amelyben megszólalnak a produkció alkotói és szereplői is, felidézve a próbák és az elmúlt száz előadás legizgalmasabb pillanatait.

 

A film prezentálja, hogyan jön létre egy független színházi produkció ma Magyarországon, hogyan él és dolgozik együtt egy elkötelezett csapat, és milyen munka áll amögött, hogy estéről estére kinyithasson Az Őrült Nők Ketrece.

 

az orult nok kis titkai 16

 

A filmben megszólal többek között Alföldi Róbert rendező, Stohl András, Hevér Gábor, Józan László, Fehér Tibor, Parti Nóra, Józan László, Fehér Tibor, Mihályfi Balázs, Fehér Balázs Benő, Hullan Zsuzsa, Nagy Dániel Viktor, Bach Kata, Csobot Adél, Fábián Szabolcs, az előadás szereplői, Csengery Dániel zenei vezető és Gergye Krisztián koreográfus is.

 

az orult nok kis titkai 14

 

Az egyórás dokumentumfilmet Lakatos Péter, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem mesterszakos hallgatója készítette.

A belépő ára 1000 Ft.
 
 
az orult nok kis titkai 13
 

A filmvetítés előtt és után is megtekinthető Az Őrült Nők Ketrece 100 fotókiállítás, amely az Átrium előterében található április 12-ig.

 
 

süti beállítások módosítása