Lépj színpadra Paul Potts-szal! - Statisztákat keres a Szegedi Szabadtéri

Legyél részese az idei Szegedi Szabadtéri Játékok galaktikus, a sci-fik világát is megidéző produkciójának, A bolygó hollandinak!

 

A Szegedi Szabadtéri felhívása:


Az idők végtelensége óta a tengert járó, elátkozott hollandi és az álmodozó, önfeláldozó lány tragikus szerelmi története, Wagner csodálatos operája látványos körülmények közt kerül színpadra. Dolgozz népszerű művészekkel, kiváló színházi alkotókkal és egy igazi világsztárral a felejthetetlen darabban!

 

potts


Április 2-án, szombaton 10 órakor a Reök-palotában (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 56.) találkozik Szabó Máté rendező azokkal, akik kedvet éreznek a nyári szerepléshez. 20 és 50 év közti, jó megjelenésű nők illetve 20 és 40 év közti jó fizikumú férfiak jelentkezését várjuk. Külön produkcióval készülni nem kell, zenei előképzettség, ének- és tánctudás viszont elvárás.

 

A leginkább rátermettek, sikeres bemutatkozás esetén többek közt a világhírű énekessel, Paul Potts-szal léphetnek a világot jelentő deszkákra, illetve olyan kivételes magyar operistákkal, mint Kálmándy Mihály, Rálik Szilvia, László Boldizsár, Wiedemann Bernadett. A július 1-jei és 2-i előadásnapokon (és szükség esetén a július 3-i esőnapon), és a június 13-30. közt tartó próbákon kötelező a részvétel. Kérjük, a válogatáson az jelenjen meg, akinek ez nem okoz gondot!

 

süti beállítások módosítása