Kórházba került Kulka János

A Katona József Színház közleményben tudatta, társulatának tagja, Kulka János jelenleg nem tud színpadra lépni.

 kulkaj

 

"Sajnálattal értesültünk arról, hogy társulatunk színművészét kedd este kórházba szállították" - fogalmaz a színház kommünikéje.

 

"Állapotáról a család kérését tiszteletben tartva információt nem tudunk adni. Az esetleges műsorváltozásokról a művész úr állapotának alakulása ismeretében döntünk, erről a későbbiekben tájékoztatást adunk. A Katona teljes társulata minél előbbi gyógyulást kíván Kulka Jánosnak!" - írták.

 

A Blikk informácói szerint a színészt először a Honvéd kórházba vitték, de az állapota miatt azonnal átszállították az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe, ahol jelenleg is kezelik. 

 

Kulka János családjának közleménye szerint életmentő beavatkozásra volt szükség.  "János kedden este kórházba került, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Reggel óta folyamatosan érkeznek az aggódó, törődő megkeresések – barátoktól, ismerősöktől, ismeretlenektől –, melyek rengeteget jelentenek Jánosnak és nekünk is. Ezeket szeretnénk megköszönni. Ebben a pillanatban a legfontosabb, hogy János a gyógyulására tudjon koncentrálni, mi pedig támogatni tudjuk őt ebben. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, segítse Jánost és minket azzal, hogy időt ad nekünk erre, mi pedig a későbbiekben tájékoztatást adunk állapotának alakulásáról" - tudatta a család.

 

A Katona József Színház Igazgatósága értesíti közönségét, hogy a Godot-ra várva április 14. csütörtöki előadása betegség miatt elmarad.

A megvásárolt jegyek április 22-ig visszaválthatók a színház jegypénztárában.

Megértésüket köszönjük!

 

 

süti beállítások módosítása