Emlékeim versben, dalban - Hűvösvölgyi Ildikó a Duna Palotában

Hűvösvölgyi Ildikó – Emlékeim versben, dalban címmel április 25-én, 19 órakor a Duna Palota Színháztermében kerül sor a színésznő estjére.

Egy kis időutazásra hívja Önöket Hűvösvölgyi Ildikó, Kossuth-díjas színésznő, lánya és színésztársai segítségével.

 

Versekkel, dalokkal idézi meg gyermekkorát, a konzervatóriumi és főiskolás éveket. Mesél a Madách Színházban eltöltött négy évtizedről, a legendás színészekről, tanárairól, növendékeiről, no meg arról, hogy a Turay Ida Színház tagjaként milyen nagyszerű szerepeket játszik most.

 

Közreműködik Kisfaludy Zsófia, Posta Victor és Erős Csaba, a Madách Színház zenei vezetője.

 

Az előadásokra jegyek igényelhetők 2000 Ft-os áron a 20/4146644-es telefonszámon vagy a szalon@banffyszalon.hu email címen.

 

jeles szinmuvezseink huvosvolgyi 2016

 

Hűvösvölgyi Ildikó az előadásról:

 

"Majdnem két évtizede járom már az országot pódium-estjeimmel, vers műsoraimmal. Szeretem ezt a műfajt, ahol nem lehet elbújni a szerepek mögé, hanem mindenféle segédeszközök nélkül, pőrén ki kell állni az emberek elé és úgy adni nekik valami maradandót. Negyven éve végeztem a Színművészeti Főiskolán, jubileumi év ez a számomra, hát úgy gondoltam, összeállítok egy új estet, amelyben egy kis „időutazásra" hívom a közönséget. Végigvezetem őket az életemen, mesélek a gyerekkoromról, a családomról, a konzervatóriumi és a főiskolai évekről, a prózai és zenés szerepeimről, tanáraimról,  rendezőkről és a színésztársakról, s mindezt versek és dalok segítségével. Az esten elhangoznak - többek között -  Petőfi, Reményik és Weöres Sándor költeményei, valamint áriák, kuplék, nosztalgia dalok és sok-sok musical részlet is".

 

süti beállítások módosítása