Öt különböző városba viszi előadásait a nyíregyházi színház

Öt városban öt különböző előadását mutatja be a nyírségi teátrum a következő hetekben. A helyszínek között van Debrecen, Békéscsaba, Szeged, Veszprém és Pécs is.

Május 12-én a debreceni Páholy Színházi és Nevelési Központ lakásszínháza várja a Párnaember című előadást. Ezt követően 23-án Békéscsabára érkezik a Taurin Trauma című darab stábja, ahol ezen a napon két előadást is megtekinthetnek a helyi színházkedvelők. 24-én és 25-én pedig a Szegedi Nemzeti Színház deszkáin mutatják be a nyíregyháziak körében már nagy sikert aratott darabot. Május 31-én és június 1-jén a veszprémi Pannon Várszínházba várják a gyerekeket, akik a Koppélia című tánc-mese-játékot tekinthetik meg.

 

oricz

 

A legkisebbeknek kedvezhet a nyíregyházi színház Pécsett is, ahol A mumus című gyermekmusicalt állítják színpadra a Pécsi Családi Színházi Fesztivál keretein belül május 31-én. Ám nem marad a Móricz Zsigmond Színház sokáig távol a baranyai megyeszékhelytől, hiszen június 9-én és 10-én a Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyprogramjában is részt vesz a Móricz Zsigmond Színház Túl zajos magány című előadása.

 

Kirják Róbert ügyvezető hozzátette: „Nagyon fontos és mozgalmas időszak ez a színház életében, hiszen hatalmas dolog, hogy az ország több különböző szegletében megismernek minket ezekben a hetekben. Sokat kell majd dolgoznunk és utaznunk, de remek csapatunk van, akik közös és összehangolt munkával igyekeznek tökéletes előadást varázsolni minden színpadra.

 

 

 

süti beállítások módosítása