Marosvásárhelyen vendégszerepel a Vádli

A Tompa Miklós Társulat ebben az évadban is vendégtársulatok fellépésével színesíti színházi kínálatát. 

 

A következő napokban Tom Stoppard: ROSENCRANTZ ÉS GUILDENSTERN HALOTT című színműve a budapesti Vádli Társulás, a Füge Produkció és a Szkéné Színház közös előadásaként vendégszerepel Marosvásárhelyen. Tom Stoppard igen gazdag drámaírói munkásságának máig legsikeresebb darabja a Rosencrantz és Guildenstern halott, a Shakespeare Hamletjébe oltott abszurd komédia. 

 

r g 

 

A darab rendezője Szikszai Rémusz, aki 1994-ben szerzett színészdiplomát a Marosvásárhelyi Színművészeti Akadémián. Pályáját Kolozsváron kezdte, majd a budapesti Bárka Színházhoz szerződött. 2011-től nagy sikerrel alkot rendezőként is.

 

Szereposztás: Rosencrantz - Nagypál Gábor, Guildenstern - Kaszás Gergő, Színész - Fodor Tamás, Alfréd - Varga Ádám, Hamlet - Király Attila, Ophelia - Simkó Katalin, Claudius - Tamási Zoltán/Mucsi Zoltán, Gertrud - Bánfalvi Eszter, Polonius - Tóth József, Aki mindig velünk van - Huszár Zsolt.

 

Az előadás a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kistermében látható április 24-én, vasárnap 19.30 órától – érvényes a Kedvezményes vendégjáték bérlet, 25-én, hétfőn 14.00 órától és 19.30-tól, érvényes a Bernády György mecénás bérlet és Vendégjáték bérlet.


A szabadon maradó helyekre jegyek válthatók a Kultúrpalota jegyirodájában, a színházi jegypénztárban és a www.biletmaster.ro honlapon.

 

süti beállítások módosítása