A moziban éled újjá A Játékkészítő - Stohl a „főgonosz”

Stohl András, Szabó Győző, Kamarás Iván, Nagy Feró, Oroszlán Szonja és Hajdu Steve főszereplésével a moziban éled újjá A Játékkészítő. A musical felvételeiből készült mesemoziból ízelítőt is mutatunk.

Élőben több mint százezren látták, most a mozikban folytatja karrierjét A Játékkészítő című mesemusical. Az alkotók a 2015-ös, megújult előadás mintegy 24 órányi forgatott anyagából készítették a majd’ kétórás mesemozit, ami teljes értékűen adja vissza az eredeti, színházi élményt.

 

1003601 1093359854022208 694923210703837791 n

 

A nem mindennapi szereposztással, lenyűgöző látványvilággal és a történetben felhangzó, azóta platinalemezzé érett zenei anyaggal készült produkcióra – a hazai siker után – már nemzetközi szinten is nagy az érdeklődés. Bár színpadon itthon egyelőre nem kerül színpadra A Játékkészítő, a 2015-ös változat a mozivásznon újraéled.


A Játékkészítő 2016. május 26-től lesz látható a mozikban, a PARLUX Entertainment Magyarország forgalmazásában, exkluzív vetítések formájában, országszerte.

 

Ilyen lesz A Játékkészítő a moziban:

 

 

A Játékkészítő története arról mesél a mai gyerekeknek, akik gyakran belefeledkeznek a lélektelen videojátékokba, hogy a fantázia világában is számos érdekes és izgalmas történettel találkozhatnak. Sőt a régi idők meséinek segítségével akár új barátokra tehetnek szert.

 

Volt egyszer egy magányos, szemüveges kisfiú, Peti. Az iskolatársai gyakran csúfolták, egyszer még be is zárták egy elhagyott épületbe, ahol a szemüvege is leesett a sötétben. Ám ahogy elkezdett tapogatózni utána a földön, egyszer csak egy piros keretes varázs-szemüveg akadt a kezébe, amitől rögtön bátrabb lett. Elindult megkeresni a kijáratot, s közben összetalálkozott a Malaccal, aki a Játékkészítőhöz indult, hogy videojátékká válhasson: mert ma már csak így lehet létezni, a régi mesehősök ideje lejárt – állította. Így hát útra keltek együtt, hogy számos kalandot átélve és számos mesés barátot szerezve eljussanak céljukhoz...

 

 

süti beállítások módosítása