Zenés komédiára készülnek Fehérváron

Megtartotta olvasópróbáját az Anconai szerelmesek alkotócsapata a Vörösmarty Színházban. A zenés komédia júliusban kerül bemutatásra Lendvai Zoltán rendezésében a Pelikán Udvarban.

 

anconai stabfoto

Fotó: Maczkó Csaba

 

Az események helyszíne egy Adria-parti városka, ahol megesik, aminek meg kell... A bonyodalmakhoz nem is kell egyéb, mint egy lányát egyedül nevelő, korosodó amaroso, egy könnyűvérű szobalány, egy kávézó-tulajdonos, aki pocsék feketét szolgál fel, egy hátrányos helyzetű vándormuzsikus, egy életunt milliomos, egy tűzrőlpattant magyar lány és persze rengeteg érző szív. Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés szerelmi történet remek slágerekkel, tánccal, gegekkel, csipetnyi erotikával, sok kacagással és az elmaradhatatlan happy enddel.

 

Szereplők: Hirtling István, Törőcsik Franciska, Váradi Eszter Sára, Varga Mária, Keller János, Varga Gabriella, Andrássy Máté, Ágoston Péter / Lábodi Ádám, Varga Lili, Gál Horváth Bernadett, Kertész Júlia, Szirmai Irén, Vida Emőke, Gál Gergely, Rovó Tamás.

 

 

 

süti beállítások módosítása