Igó Éva, Hujber Ferenc, Gubik Ági is fellép a Spirit Színházban

Igó Éva, Hujber Ferenc, Gubik Ági és St.Martin erősíti a Spirit Színház csapatát az új évadban - áll a teátrum közleményében.

 

 spirit

Fotó: Csapó Ferenc

 

A Zorba, a görög című musicalt is színre viszi a Spirit Színház. Anthony Quinn talán legismertebb szerepe Zorba; az 1964-ben készült filmben a főhős megformálásáért a legjobb férfi főszereplő kategóriában jelölte őt az akadémia, és külön érdekesség, hogy Görögországban annyira nagyra tartották a színészt ezen játékáért, hogy jutalmul megkapta a görög állampolgárságot.

 

A Spirit a következő évadban bemutatja Márquez: Száz év magány című művének színpadi adaptációját, Steinbeck: Egerek és emberek című drámáját, valamint Neil Simon: Furcsa pár c. vígjátékának női változatát. A színház hamarosan további információkat is ígér a 2016/17-es évaddal kaépcsolatban.


Kedvezményes bérletvásárra a Spirit Központ május 22-i nyílt napján lesz lehetősége a nézőknek.

 

"Nem álmodtam semmiről. Vezettem és vezetek egy produkciós céget, művészmenedzsmenttel foglalkoztam. A színházcsinálás aktívan nem volt jelen. Épp szakmai kapcsolatban álltam Paulinyi Tamás parapszichológussal, aki elhozta nekem az önéletrajzi könyvét. Ezt kellett volna menedzselni. Nem vagyok irodalmi menedzser, egy színházi változatot javasoltam. 2011 májusában az ebből elkészült A fiú a tükörből... című előadással indult a színház. Gyors egymásutánban a régi színházas kollégákkal elkészült egy Müller Péter-, Popper Péter- és egy Christopher Moore-könyvadaptáció. Kísérletből alakultunk, sikerrel. Miért ne folytattam volna?" - mesélte a kezdetekről Perjés János, a Spirit Színház alapítója.

 

Forrás: Spirit Színház

 

 

süti beállítások módosítása