Június 1-jén mutatkozik be a Játékszín új vezetése

2016. május 31-től új menedzsment veszi át a Játékszín igazgatását. Németh Kristóf lemondását követően Bank Tamás társtulajdonos látja el az ügyvezetői igazgatói teendőket a Teréz körúti színházban.

A feladat nem új a színházi szakembernek, hiszen eddig produkciós igazgatója volt a 2012-ben megalakult teátrumnak - áll a Játékszín közleményében.

 

bank

Fotó: mmmonline.hu

 

Bank Tamás 46 éves, két gyermek édesapja, felesége Lévay Viktória színésznő. Már 18 évesen a Pécsi Nemzeti Színház szerződtette, majd 21 évesen a Budapesti Arany János színház stúdiósa lett, ahol Ács János és Ruszt József keze alatt sajátította el a színész mesterséget. A stúdió elvégzése után a Független Színházhoz szerződött, majd 16 évet töltött a Budapesti Kamaraszínházban. Színészi pályafutása alatt dolgozott Valló Péterrel, Alföldi Róberttel, Makk Károllyal és Szegvári Menyhérttel is. 2012-ben tulajdonostársaival a Játékszín megvásárlására nyílt lehetőség, ahol a kezdetektől ő látja el a produkciós igazgatói feladatokat. Ezen minőségében – többek között-, ő felelt a színház repertoárjának összeállításáért, a színészek szerződtetéséért, a darabok jogainak megvásárlásáért, az évadok programstruktúrájának kialakításáért és a színház számos vidéki és egyéb megjelenéséért is.


„Nagy öröm számomra, hogy egy közönség körében igen népszerű színház irányítását vehetem át tulajdonostársamtól Németh Kristóftól. Jelenleg egy új menedzsment felépítésén dolgozunk, és számos területen tervezünk változtatást. Ezek legtöbbje a közönség számára is látható lesz, hiszen arculatunkat is megújítjuk ősztől. A jövő évad bejelentése sem várhat tovább, június 1-én hirdetjük meg a 2016/2017-es év műsortervét. Három izgalmas új premierdarabunk lesz kiváló rendezők és színészek közreműködésével. Sikerdarabjaink természetesen továbbra is repertoáron maradnak és idén is, nyár közepéig, nyitva áll színházunk légkondicionált nézőtérrel, hogy aztán szinte minden hétvégén, a nyári játszóhelyeken is megfordulhassunk. A társulat különböző előadásokkal ott lesz Kaposvárott, Gyulán, Debrecenben, Balatonföldváron, Tihanyban és Szarvason is. Az új évadban a már megkezdett projekteket is szeretnénk továbbfejleszteni, így a Játékszín Galéria, valamint a Bock Színpad is nagyobb szerephez jut majd.” – mondta Bank Tamás.


Az új menedzsment június 1-én mutatkozik be, ahol az új évadot is ismertetik majd.

 

Játékszín

 

 

süti beállítások módosítása