Ismét színházi gyereknapot tartanak Veszprémben

Színházi gyereknapot tart a Veszprémi Petőfi Színház május 29-én, vasárnap 15 órától a színházkertben. A gyereknap keretében lehetőség lesz arcfestésre, kézműveskedésre, csillámtetoválásra és kulisszajárásra a további meglepetésprogramok mellett. A rendezvényre a belépés ingyenes.


A délután folyamán a gyerekek részleteket láthatnak a "Múlnak a gyermekévek..." című zenés utazásból, valamint megtekinthetik a várpalotai Képesség- és Tehetségfejlesztő Magániskola tánccsoportjának előadását és a DAL-MA Musical-és Zenés Színpad növendékeinek műsorát.


gyerek

A DAL-MA Musical- és Zenész Színpad énekelni és játszani szerető fiatalokat hoz össze heti egyszeri foglalkozásain. A közösség tagjai jó hangulatú próbákon tanulnak énekelni, és nyernek betekintést a színpad világába Völler Adél magánének-tanár és Módri Györgyi színművész segédletével. A növendékek musical részleteket tanulnak meg és adnak elő. A lelkes amatőr csapat a gyereknap alkalmából a Macskák című musical dalaiból ad elő egy csokorra valót.

A rendezvényen lekváros kenyér és málnaszörp várja a gyermekeket, valamint kedvezményesen lesznek megvásárolhatók a következő évad gyerekbérletei is. Első alkalommal megrendezésre kerül egy "Selfie verseny" is. Azok közül a gyerekek közül, akik egy színházi jelmezben szelfit készítenek, háttérben a színház épületével, egy valaki egy jövő évadra szóló gyermekbérlettel gazdagodhat.

A Mackó Cukrászda felajánlásából mindenki, aki részt vesz a színházi gyermeknapon, 50 Ft-os áron vásárolhat egy gombóc fagyit.

Esőhelyszín: a színház előcsarnoka

 

 

süti beállítások módosítása