Laár és Galla újra együtt lép színpadra

Több évtizedes kihagyás után lép fel ismét "Válogatott Laárogások és Gallantások" című estjével Laár András és Galla Miklós a MOM Kulturális Központban. Az abszurd humor nagyágyúinak régi és új jeleneteit tartalmazó estről Laár András beszélt tartalmi partnerünknek, az InfoRádiónak.

 

Az Inforádió cikkéből:

 

Laár András elmondta, az ötlet már 1984-ben megszületett, akkor mutatták be először a Válogatott Laárogások és Gallantások című műsort, amit most felújítottak. Hozzátette: a mostani műsor régóta dolgozott bennük, hiszen korábban már csináltak együtt hasonló produkciót.

 

laargalla 1

 

„Nagyon jól helyreállt köztünk az alkotói kémia, remekül tudunk együtt gondolkodni abszurd témákban. Teljesen egy rugóra jár az agyunk, ami a humort illeti, ezért tavaly felvetődött, hogy folytatnánk ketten az együttműködést. Galla Miki most nem tud a L'art pour L'art Társulatba visszaízesülni, mi ketten viszont igen” - fogalmazott az előadóművész.


Laár András elárulta, hogy régi és új dalok és szkeccsek egyaránt szerepelnek majd a műsorban. „A legrégebbi időkből származó üde dalok és jelenetek mellé behoztunk néhány újat is. Olyan dalokat is előadunk, amelyeket régebben nem énekeltünk, vagy olyat is, amit korábban valaki más énekelt” - számolt be a műsorról Laár András.


Hozzáfűzte: izgatottan várja a színes programot. „Ezt a műsort többször el fogjuk játszani még azokon a helyeken, ahová hívnak minket, de itt nem állunk meg, hiszen vannak még új ötleteink, zenei és színházi produkciók egyaránt, tehát továbbra is biztosan együttműködünk majd” - mondta Laár András az InfoRádiónak.

 

A teljes beszélgetés itt meghallgatható.

 

 

süti beállítások módosítása