Erdélyi városokban is bemutatkozik az M Studio

Miniévad Sepsiszentgyörgyön, bérlethirdetés Brassóban, fesztiválszereplés Târgoviștén, vendégjátékok Kézdivásárhelyen, Nagyváradon és Marosvásárhelyen – mozgalmasan zárja 2015/2016-os évadát az M Studio.

 

A Tamási Áron Színház és az M Studio közös szervezésében május 30-tól június 5-ig Miniévadot tartanak Sepsiszentgyörgyön, melynek keretében az M Studio június 1-jén a Tavaszi áldozat, június 4-én pedig a Személyazonosság c. előadásait játsszotta a Háromszék Táncstúdióban.

 

Tavaszi aldozat fotoBarabasZsolt 01

Fotó: Barabás Zsolt

 

Júniustól az M Studio négy előadására szóló bérletet hirdetnek Brassóban. A bérlet a társulat Kampf, Személyazonosság, Romeo&Julia és Egyszer élünk c. produkcióit tartalmazza. Az első vendégjátékra június 2-án kerül sor: a Kampf c. mozgásszínházi előadást tekintheti meg a közönség csütörtökön 19 órától a Brassói Operában. A bérlettel kapcsolatos információkért érdeklődni lehet a Brassói Lapok szerkesztőségénél (tel: 0268475303) valamint a 0757575343 telefonszámon.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának és a Communitas Alapítványnak támogatásával további erdélyi városokban is bemutatkoznak. Június 3-án Kézdivásárhelyen az Egyszer élünk c. előadást játsszák 19 órától a Vigadó Művelődési Házban. A társulat meghívást kapott a Târgoviștén megrendezett BABEL Fesztiválra (BABEL F.A.S.T. - Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște), amelynek keretében A tenger c. előadást mutatják be június 7-én, 19 órától a Tony Bulandra Színházban.

 

Június 9-én Nagyváradon lépnek színpadra, a Személyazonosság c. előadás lesz látható 19 órától a Szigligeti Színház Nagytermében. Az évadot két marosvásárhelyi vendégjátékkal zárják, június 11-én az Egyszer élünk c. előadást, 12-én pedig a Kampfot mutatják be 19:30-tól a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kistermében.

 

süti beállítások módosítása