Pénteken újra táncos casting Billy Elliot szerepére

Pénteken tartja a Magyar Állami Operaház a Billy Elliot - a Musical című produkció tánccastingját - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői adásában.

Ez a musical rendkívül komplex tudást igényel, a főszereplő kisfiúnak és váltótársainak, - hiszen többszörös szereposztás van - valamint a további gyerekszereplőknek egyaránt kell tudniuk prózát mondani, színészkedni, énekelni, táncolni többféle műfajban a balettől a szteppig - mondta el Ókovács Szilveszter, az operaház főigazgatója a műsorban.

 

Casting felhivas foto Gacs Tamas Csibi Szilvia


Hozzátette: ezt a tudást megszerezni és kicsiszolni nem két pillanat, az első casting nyomán több mint egy éve folynak a képzések, így jöhet létre a július végi bemutató. Az új castingot a 2017-es év előadásaira hirdették meg, emellett nyilván lesz még további válogató, mert a gyerekek kinőnek a szerepeikből.


A Magyar Állami Operaházban még nem volt musical-előadás, a Billy Elliot-tal indítják a sorozatot. A bemutató után a produkciónak az Erkel Színház ad otthont - fűzte hozzá.

 


A tánccastingra az Operaház internetes oldalán (www.opera.hu) megadott e-mail címen és telefonszámon várják 9-11 éves fiúk jelentkezését.

 

 

süti beállítások módosítása