Keszthelyen át vezet az út Londonból a Broadway-re

Július 28. és augusztus 12. között tíz alkalommal játssza a Centrál Színház a Ma este megbukunk c. vígjátékot Keszthelyen.

 

A Ma este megbukunk a szeptemberi bemutató óta telt házakkal fut a Centrál Színházban, és csak hónapokkal előre lehet jegyet szerezni rá. A rendező Mark Bell, aki az eredeti, Olivier-díjat nyert londoni előadást rendezte a West End-en. A produkciót a jövő évadban bemutatják a Broadway-n, ám előtte Keszthelyen lesz látható tíz alkalommal, a Festetics Kastély parkjában.

 

bukunk 

 

A Centrál színészei egy vidéki amatőr színtársulat tagjait, és azok pokoli erőfeszítéseit játsszák el. Miképpen az várható, az este színházi katasztrófába torkollik. Az eredmény egy semmihez sem hasonlítható, tornádó erősségű vígjáték. A Ma este megbukunk London egyik legsikeresebb komédiája, a Centrál Színház előadását pedig egyedülálló módon az eredeti stáb állítja színre Keszthelyen. Játsszák: Ágoston Katalin, Botos Éva, Cserna Antal, Janicsek Péter, Katona László, Mészáros András, Rada Bálint, Schmied Zoltán.

 

A Keszthelyi Nyári Játékokat a Básti Juli-Puskás Tamás művészházaspár kezdeményezésére 2000 júliusában rendezték meg első alkalommal. A ma már hagyománnyá vált esemény a Balaton part egyik legnagyobb színházi ünnepe. A nyár és a Balaton kedvelői nem maradnak kultúra nélkül idén sem! A XVII. Keszhelyi Nyári Játékok színházi előadásait a Festetics kastély parkjában tartják július 28. és augusztus 12. között.

 

17. Keszthelyi Nyári Játékok
2016. július 28. – augusztus 12.
www.keszthelyinyar.hu
Jegyinformáció: 06-30-963-2109

 

 

süti beállítások módosítása