Stúdiót indít a Káva Kulturális Műhely

A 20. évadára készülő Káva Kulturális Műhely – A Résztvevő Színháza meghirdeti 4 féléves elméleti és gyakorlati, nem akkreditált, 480 órás színész-drámatanár képzését.

KavaStudiokep

 

Budapest első színházi-nevelési társulatának szakemberei Magyarország és a régió legtapasztaltabb szakemberei közé tartoznak. Közösen felépített tantárgyi hálójukban az elmúlt két évtized mindennapi tapasztalatai alapján az általuk fontosnak tartott területek kapnak helyet, melyek a színészi és drámatanári munka mellett a társadalmi szempontokat és az önismeretet is magukba foglalják. A képzés vezetői Patonay Anita és Gyombolai Gábor, a képzésben azonban a társulat minden tagja és meghívott oktatók is részt vesznek.

 

A képzés olyan fiataloknak szól, akik érdeklődők, a szűkebb és tágabb társadalmi környezet problémái iránt nyitottak; színészi vagy színjátszói múlttal rendelkeznek, és 1989.01.01. és 1995.09.01. között születtek.

 

Az első fordulóban csupán fényképes önéletrajzot és motivációs levelet kérnek a kavastudio16@gmail.com e-mailcímre 2016. június 30-i határidőig.

 

A részletes kiírás a Káva honlapján található: www.kavaszinhaz.hu

süti beállítások módosítása