Kettős játszma - Krimivígjátékra készül az egri színészházaspár

Poczik Andrea és Tóth Levente tavaly közös produkciót hozott létre; a Libikóka című darabbal azóta bejárták az országot. Idén a Kettős játszma című krimi-vígjátékkal jelentkeznek Nagy András rendezésében.

 

Az alkotók ajánlója:


Furcsa mód, először a nézők és a támogatóink kérdezték, ugye idén is lesz bemutató? Aztán elkezdtünk keresni valami nem szokványos darabot, így találtunk rá Rees, Roger Elice, Eric művére, melyben az elegáns Philippa egy Duncan nevű rongyos csavargót szed fel a londoni rakparton és hazaviszi luxuslakásába.

 

kettos

 

Üzleti megállapodást kínál a férfinak, aki - Philippa szerint - rendkívül hasonlít néhány hete balesetben elhunyt férjéhez. Richard, a szerencsétlenül járt férj egymillió fontot örökölt volna, ha negyvenöt éves koráig házas emberként életben maradt volna. Az egy hét múlva bekövetkező születésnapon Duncannek, a megállapodás szerint a vendégek előtt kell megszemélyesítenie Richárdot és ezért Philippától megkapja az örökség felét...

 

A feszültség egyre fokozódik a megdöbbentő fordulatig. Bemutató: június 29-én, további előadások: július 5, 7-én 20.30 óra a Dobó István Gimnázium udvarán.

süti beállítások módosítása