Megfilmesítik Siegfried és Roy, a legendás bűvészpáros életét

Film készül Siegfried & Roy fehér tigrisekkel dolgozó világhírű bűvészpárosról.

    

A német származású illuzionisták világkarrierjének megfilmesítése jogait Nico Hoffmann producer szerezte meg - közölte hétfőn az UFA Fiction nevű potsdami produkciós cég.


paros

    

Siegfried Fischbacher és Roy Horn több mint 35 éve dolgozott, amikor Hornt 2003-ban megmarta az egyik fehér tigris a Mirage kaszinóhotelben bemutatott show közben. Az állat megharapta a nyakán, és kivonszolta a színpadról. 
    

Annak idején egy háromórás műtét során sikerült megmenteni Roy Horn életét, de a sztárilluzionista részlegesen megbénult és azóta is rendszeres orvosi kezelésre szorul, mert maradandó károsodást szenvedett egyebek közt a nyaki artériája és a légcsöve.
    

A The Mirage szálloda- és kaszinókomplexumban történt tragikus baleset Las Vegas egyik legsikeresebb show-jának vetett véget: Roy és Siegfried karrierjük utolsó 13 éve alatt több mint 5000 előadást tartott ott.
    

A pályától a baleset után öt évvel egy jótékonysági gálán bemutatott rövid produkcióval búcsúzott el a páros.
    

"Izgatottak vagyunk és nagyon megtisztelve érezzük magunkat, amiért Nico Hofmann, a legsikeresebb német filmproducer filmesíti meg élettörténetünket" - idézte az UFA Fiction a művészeket. Egyelőre nem tisztázott, mozi- vagy televíziós film készül-e a legendás művészekről.

 

 

süti beállítások módosítása