Itt a 9. Györkőc Fesztivál! - Ismét játszótérré változott a város

2016-ban immár 9. alkalommal hívja és várja az ország összes Gyuriját, Zsófiját, Petijét, Zsuzsiját... azaz minden gyerkőcöt a négy folyó városába, Győrbe a Vaskakas Bábszínház.

A szervezők ugyanis július első hétvégéjére ismét játszótérré változtatják Győr teljes belvárosát.

 

gyrokoc

 

A rendezvény tavaly nyáron több, mint százezer gyermeket, szülőt, szórakozni vágyót mozgósított az ország számos területéről és a határ menti övezetekből. 

 

A Györkőc Fesztiválon minden játék ingyenes, és azok a gyerekek, akik elhozzák arcképüket a fesztivál tablójárhoz, karszalagot kapnak illetve díjtalanul juthatnak be az uszodába, az állatkertbe, a Füles bástyához és a múzeumokba.

 

A fesztivál alkalmával lehetőséget adnak a rendezvény minden kíváncsi látogatójának, hogy kipróbálja, milyen artistának lenni profi artisták segítségével, szakmai felügyeletével: a kicsik is ugrálhatnak az akrobatikai gumicsíkon, vagy a versenygumiasztalon, felmászhatnak magasra a különböző légtornász eszközökön, egyensúlyozhatnak drótkötélen vagy slacklineon, kipróbálhatják a zsonglőrködést és a görgőzést is.

A szállás is kedvezményes a fesztivál ideje alatt, amihez a Hotel Rába City Center is csatlakozott: 1 felnőtt szállásfoglalása esetén 1 karszalagos gyerek ingyen veheti igénybe a szolgáltatást. Sőt, a családosok külön családi csomag ajánlatot is választhatnak. Ami az étkezést illeti, az éttermek is csatlakoztak a Győrkőcfesztiválhoz: több helyen 1 felnőtt rendelése esetén 2 karszalagos gyerek ingyenesen étkezhet.

 

IDE KATTINTVA a teljes programot elérhetik >>

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása