Írországban mutatkozik be a magyar Street Art Project Performances

A startup szemléletű kortárstánc alkotócsoport, a SAPP - Street Art Project Performances az írországi Ennisbe kaptott meghívást egy street art fesztiválra, ahol kiemelt vendégek lesznek.

 poszt4
 
Két napon át kortárs és modern tánc workshopot tart a SAPP társulat két tagja, további két napon keresztül pedig hat előadást fognak bemutatni az Ennis-i Street Art Festival keretén belül..
 

A  Give me a name című darab, amellyel bemutatkoznak, a CAFe Budapest Kortárs Fesztiválon debütált, illetve a POSZT Off programjában is helyet kapott. 

 

logo

 

Ajánó a darab elé: 

 

Nem a másikat látjuk, hanem azt, AMIT látni akarunk. Teljesen mindegy, hogy KI van a másik oldalon. Az identitás elvész a kommunikációban. Itt nem kívülállók vannak, hanem egy attitűd, amit letöltünk a mobilunkra. Láthatatlan lennék? Te látsz? Akkor adj egy nevet… 

 

 „Megbélyegeznek, mert szeretem a nem happy end-del végződő filmeket. 

 

Megbélyegeznek, mert nem mindig lyukasztom ki a jegyemet a villamoson.

 

Megbélyegeznek, mert van egy saját öntörvényű életem, különös álmokkal, kudarcokkal, amiket a diszkriminatív társadalom elítél, és azt mondja: magamnak köszönhetem. 

 

Én pedig nem tudok azonosulni egy olyan világgal, ahol önmagamat - a világban elfoglalt helyemet – folyamatosan meg kell kérdőjeleznem.”

 

poszt5


Táncolják: Street Art Project Performances

Koreográfia: Pálfi Gabriella és a SAPP

Művészeti vezetők: Szilágyi Kata, Pálfi Gabriella

Dramaturgia: Hegedűs Sándor

Camera: Kovács Sándor Tamás

Art Director, Video: Kárpáti Zoltán

 

 

süti beállítások módosítása