Egy lány fiúruhában, egy férfi női ruhában és egy titkos küldetés

Igazi nyáresti szórakozásban lesz része a közönségnek jövő hétvégén a Dóm téren. Na meg jó sok szerelem is várja a nézőket, ráadásul Velence színpompás kulisszái között.

“Az Én és a kisöcsém egy remekül összerakott mű, amivel csak győzni lehet!” - így mesél Dolhai Attila, az operettprodukció egyik főszereplője a magyar színházak örökzöld darabjáról, amelyet július 15-én és 16-án a Szegedi Szabadtéri nézői is láthatnak.

 

ocsem001

 

Fergeteges humorú, könnyed nyáresti előadás a Budapesti Operettszínház vendégjátéka, mely új hangszerelésben, parádés szereposztással kerül színpadra Szegeden is. Bolba Tamás, az előadás zenei vezetője és karmestere máshonnan ismerős dallamokat is belecsempészett a produkcióba.

 

“Zseniális a hangszerelés" - mondja Homonnay Zsolt, aki Peller Károllyal alakít furcsa, vicces nyomozópárost a darabban. "Dr. Sas és Dr. Vas zenéiben ikonikus dallamok csendülnek fel: a Rózsaszín Párductól a Derrick-en át az X-aktákig” - tette hozzá.

 

kisocsi1

 

Olyan szereplők lépnek még jövő hétvégén a csillagtetős színpadra, mint Szinetár Dóra, Janza Kata, Szendy Szilvi és Jordán Tamás. “Borzasztóan élvezem a nadrágszerepet, Kelemen Kató szerepét, amiből egyszercsak át kell alakulni nővé a színpadon - avat be Szinetár Dóra. - Számomra is szórakoztató feladat, és a nézőknek is mindig nagyon tetszik.”

 

ocsem002

 

Szendy Szilvi azt szereti legjobban, hogy jó kis harsány karaktert játszhat, Janza Kata élvezi, hogy a nagy, drámai musicalszerepek után megcsillanthatja humorérzékét is.

 

A rendező Réthly Attila, aki alkotóként most debütál a Dóm téri színpadon. A darabban minden együtt van, ami a zenés előadásokat élteti: jól megrajzolt, eredeti figurák, fergeteges humorral megírt fordulatos történet és örökzöld slágerek.

 

kisocsi5

 

A történetről:

 

A sztori szerint Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót. A címadó zenén kívül felcsendülnek még olyan slágerek ezen az estén, mint az "Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon...“, a "Csa-csa-csak egy csöppet ittam, kérlek...“ és a "Ma Velence szebb, mint máskor...”.

 

 

süti beállítások módosítása