Mediterrán dallamok és szerelmi sokszögek a Kultkikötőben

Gubás Gabi zenés estje, kecskeméti vígjáték, Vitéz László és egy romantikus bérgyilkos, aki happy endre vágyik – mindez a Kultkikötő hétvégi műsorán.

 

A Kultkikötő ajánlója:

Július 14-én, csütörtökön este Gubás Gabi félédes mediterrán dallamokat, a nap, a szél és a víz által érlelt hangulatokat hoz Balatonföldvárra Szabad-e a tested este? című zenés estjével. Bossa – samba - cuba fűszerezve egy csipetnyi swinggel, s ki gondolná, hogy a világirodalom legszebb versei ilyen jól passzolnak a bossa novához?

 

KULTKIKOTO Gubas Gabi


Július 15-én, pénteken újra visszatér a Páratlan páros Földvárra! A Kecskeméti Katona József Színház óriási sikerrel mutatta be vígjátékát a Kultkikötőben, és most elhozzák a folytatást is! Cseke Pétert láthatják John Smith szerepében, akinek egyszer már sikerült megúsznia, hogy két élete van, két gyönyörű feleséggel. Az első rázós helyzet óta eltelt 16 évben ez egyáltalán nem okozott gondot neki, most azonban újra egy jó kis kalamajka elébe nézünk, hiszen két házasságából származó két gyereke, egy fiú és egy lány az interneten megismerkedve találkozót beszélnek meg egymással. Közeleg a végzetes lebukás pillanata, de szerencsére újra itt a régi jóbarát (Szerednyey Béla), hogy még jobban összekuszálja a szálakat!

 

KULTKIKOTO Paratlan paros 2 juli 15 2


Július 16-án, szombaton A hűtlenség ára című krimi-vígjáték fokozza a hangulatot: a Németh Kristóf alakította férj huszadik házassági évfordulójukra egy gyémánt nyakéket és egy bérgyilkost ajándékoz feleségének. A bökkenő csak annyi, hogy a bérgyilkos (Nagy Sándor) beszélgetni kezd az izgatóan vonzó nővel (Pikali Gerda)… Semmi sem úgy alakul, ahogy a szereplők eltervezik – vagy ahogy gondolnánk!

 

KULTKIKOTO A hutlenseg ara juli 16 2


A felnőttek mellett a gyerekek is fantasztikus kalandokba keveredhetnek a hétvégén Siófokon, Földváron, Bogláron és Fenyvesen is! Az Aranyszamár Bábszínház fantáziajátékában kipróbálhatják, milyen érteni az állatok nyelvén, Écsi Gyöngyivel eljuthatnak a világ tetejére, és megtalálhatják az elveszett napot, Vitéz Lászlóval pedig igazi barátokat kereshetnek.

 

KULTKIKOTO Ecsi Gyongyi A Vilag kenyere juli 17


A hétvégét újra egy igazi klasszikus romantikus vígjáték zárja Bogláron a KertMoziban. A belépés a vasárnap esti vetítésre ingyenes. Bővebb információ a kultkikoto.hu oldalon, kedvezményes online jegyvásárlás a kultkikoto.jegy.hu-n.

 

süti beállítások módosítása